სიახლეები
Latestსომელიეს და ღვინის ბიზნესის პროგრამა
ხეცურიანის სომელიეს სკოლა Khetsuriani Sommelier School-ი და საქართველოს სომელიეთა...
სტატიები
LatestWSET Level 3
ხეცურიანის სომელიეს სკოლა (Khetsuriani Sommelier School) როგორც ღვინისა და ალკოჰოლური სასმელების...
ღვინის ისტორია
ჩვენ გავიმარჯვეთ!...
“ქაფიანი ღვინოს” პირველი დღე...
ერთი – ყველასათვის და ყველა – არმანიაკის...
შამპანის უგვირგვინო დედოფალი – “კლიკოს ქ...
“კლიკოს სახლის” 240-წლიანი ისტორია ციფრე...
ჩურჩხელა
ქართული ვაზის გენეტიკური უნიკალურობა...
მექვევრეთა ოჯახი ყვარლიდან...
ყურძნის ბაზრობა ქუთაისში – XIX საუ...
გურჯაანის მარანი...
ტურიზმი
Latestღვინისა და ალკოჰოლური სასმელების მე-10 საერთაშორისო გამოფენა – WINEXPO 2017
გამოფენების ცენტრი ,,ექსპო ჯორჯია“ 9-11 ივნისს ღვინისა და ალკოჰოლური სასმელების საიუბილეო, მე-10...
ადამიანები
საქართველოს სომელიეთა ასოციაციის მიერ სომელიეს სტატუსი მინიჭებული აქვთ (გამოცდების WSET I დონე ან II დონე და GSA 60 -ის წარმატებით ჩაბარების საფუძველზე)
იან 20, 2020 | ადამიანები, სიახლეები, სტატიები | 0 |
შალვა ხეცურიანი – საქართველოს სომელიეთა ასოციაციის პრეზიდენტი, „მარანი ხეცურიანი“ -ს...
კულინარია
ხინკალი
by Nato Gubeladze | აპრ 3, 2016 | კულინარია | 0 |
მასალა ცომისათვის: 1კგ პურის ფქვილი; 200მლ წყალი; მარილი გემოვნებით მასალა შეგთავსისათვის:...
-
ნელი ჭამის პრეზიდენტი – პოლიტიკური რეცეპტები ლატვიის მთავარი მზარეულისგან
by Nato Gubeladze | მარ 27, 2016 | კულინარია | 0 |
ღვინის რეგიონები
Latestახალი სამყაროს ღვინო – დაუმთავრებელი ისტორია
მარ 27, 2016 | ღვინის რეგიონები | 0 |
1976 წლის 26 მაისი, პარიზი. იმ დროის საფრანგეთის 11 ცნობილი ექსპერტი გულმოდგინედ ათვალიერებს,...
ვინტაჟი
Latestსაფერავის ბოკალის დაბადების ისტორია
კადრი №1 საფერავისთვის ექსკლუზიური ბოკალის აუცილებლობაზე ფიქრი საქართველოს სომელიეთა ასოციაციის...
ღვინოთმცოდნეობა
LatestWSET პირველი და მეორე დონე
მაი 19, 2017 | სიახლეები, სტატიები, ღვინოთმცოდნეობა | 0 |
WSET-ის პირველი დონის კურსი გაიმართება 2017 წლის 15 და 17 ივნისს. კურსი ჩატადება სასტუმრო თბილისი...
-
დაიწყო რეგისტრაცია WSET-ის პირველ და მეორე დონის კურსებზე
მაი 5, 2017 | სიახლეები, სლაიდი, სომელიეს სკოლა, ღვინოთმცოდნეობა | 0 |
-
ჯიღაურაში ვაზის სხვლა-ფორმირების პრინციპებზე მასტერკლასი ჩატარდა
მარ 26, 2016 | ღვინოთმცოდნეობა | 0 |
ღვინო-ნოველა
სოფელი
მარ 27, 2016 | ღვინო-ნოველა | 0 |
ნოველა პირველად ღვინო სოფელში დავლიე. სულ რამდენიმე ყლუპი. ცხრა წლის ვიყავი და ბაბუაჩემი ჭურს...
-
ქართული ყარყარა
მარ 21, 2016 | ღვინო-ნოველა | 0 |
პარფიუმერი
სომელიე თემო ბენიძე წარმოგიდგენთ “შატო მუხრანის” ღვინოს – “შავკაპიტო”
by Nato Gubeladze | მარ 26, 2016 | პარფიუმერი, სლაიდი | 0 |
“შატო მუხრანის” ღვინო – “შავკაპიტო” ტიპი: მშრალი წითელი მოსავლის წელი: 2012 მოცულობა: 750 მლ...
-
ვისკი "ნატიფი ალქაჯი"
by Nato Gubeladze | მარ 21, 2016 | პარფიუმერი | 0 |
მსოფლიოს ჩემპიონი სომელიე (1978) ჯუზეპე ვაკარინი სტუმრად თბილი...დღეს, რუსთავი 2-ის დილის გადაცემამ "დილამშვიდობისა საქართველო", იტალიის სომელიეთა ასოციაციის (ASPI) პრეზიდენტს ჯუზეპე ვაკარინისა და საქართველოს სომელიეთა ასოციაციის პრეზიდენტს შალვა ხეცურიანს უმასპინძლა. სტუმრებმა სომელიეს პროფესიაზე, ღვინის დეგუსტაციის ტექნიკასა და თბილისის ღვინის სკოლის მსმენელებისთვის ჩატარებულ ლექციებზე ისაუბრეს. თბილისის ღვინის სკოლაში მომავალ სომელიეთა 2016 წლის მეორე ნაკადის სწავლება „თბილისის მეწარმეობის ხელშეწყობის ცენტრმა“ (TESC) დააფინანსა.
Posted by საქართველოს სომელიეთა ასოციაცია • Georgian Sommelier Association on Monday, February 8, 2016
Recent Posts
-
WSET Level 3ივლ 23, 2020 | სტატიები
-
WSET Level 2ივლ 23, 2020 | სტატიები
არქივები
- ივლისი 2020
- მარტი 2020
- იანვარი 2020
- ოქტომბერი 2019
- ივლისი 2019
- მაისი 2019
- აპრილი 2019
- დეკემბერი 2018
- ნოემბერი 2018
- მაისი 2018
- აპრილი 2018
- მარტი 2018
- თებერვალი 2018
- იანვარი 2018
- დეკემბერი 2017
- აგვისტო 2017
- ივნისი 2017
- მაისი 2017
- აპრილი 2017
- თებერვალი 2017
- დეკემბერი 2016
- ნოემბერი 2016
- სექტემბერი 2016
- ივნისი 2016
- აპრილი 2016
- მარტი 2016
- იანვარი 2016
- დეკემბერი 2015
- აპრილი 2015